Ruservo arrow Servicii si produse arrow Structuri metalice

Structuri metalice - uzinare / executie / productie / montaj

Ruservo executa in propriul spatiu de productie structuri metalice cu diverse destinatii urmand un proces de productie elaborat, ce asigura calitatea exemplara a produselor finite.

Etapele parcurse in vederea executiei unei structuri metalice sunt urmatoarele:

Achizitie materiale

Achizitia materialelor se face respectand intocmai cerintele legate de calitatea materialelor impuse de proiectant. Materielele folosite in procesul de productie se depoziteaza in spatii acoperite, ferite de umezeala, pentru a preveni deteriorarea lor. Inainte de introducerea lor in productie, profilele sunt verificate si in cazul in care prezinta defectiuni (crapaturi, indoiri) sunt inlocuite.

 

Debitare, gaurire profile / table metalice

Debitarea barelor metalice , fie ca sunt europrofile, profile autohtone, tevi patrate, rotunde, se realizeaza cu ferastraie semiautomate cu banda , cu unghi mare de taiere. Gaurirea barelor se produce cu burghie cu dimensiuni ce pot ajunge pana la 40 mm. Debitarea placilor metalice reprezinta un proces important in cadrul acestei etape, intrucat o precizie mare de executie a pieselor usureaza cu mult etapa de asamblare a confectiilor. De aceea, pentru taierea placilor se utilizeasa aparate CNC cu oxigaz si plasma ce asigura o debitare rapida, precisa si curata.

 

Asamblare confectii metalice

Asamblarea reperelor ce intra in componenta unei structuri metalice reprezinta procesul de imbinare a barelor si a placilor rezultate din debitare si se realizeaza respectand intocmai cotele desenelor de executie. Abaterea acceptata in procesul de asamblare este minima, astfel incat montajul pe santier sa se desfasoare fara probleme. Sudarea se realizeaza de catre sudori autorizati TUV cu aparate de sudura MIG/MAG.

 

Curatire, vopsire produse finite

Premergator vopsirii, se efectueaza curatirea confectiilor metalice pana la obtinerea luciului metalic. Protejarea anticoroziva a structurilor se efectueaza folosind diferite sisteme, in functie de preferintele beneficiarilor: alchidic, clorcauciuc, epoxidic, etc.

Exemple componente structuri metalice: grinzi cu zabrele, profile ajurate, profile tip cruce de malta, etc.

 
RocketTheme Joomla Templates